keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Tehtävä
0-3-Votiaille
1.a. Vauvan vaaka, Leikkiloruja ja runoja vauvoille. Hannele Huovin kirjoittama ja kristiina louhen kuvittama vauvan vaaka-loruja runokokoelma on ollut kestosuosikki jo vuodesta 1995.
Katsopas tuota vauvaa
Se taputtaa ja naputta
Se kolistaa ja kalistaa
Se helistää ja kalistaa
Se välillä se kuuntelee,nimittain, vauvakin runoilee
b.Kukkuluuru puppe. Eric Hill
c.Pipaa, meluisat menopelit Mauri Kunnas

3-5v
Suomen Lasten Iltasadut, siinä kettu teeskentelee, että häntä on emäntä huitaissut luudalla ja säälistä karhu lupautuu kantamaan kuetua vähän matkaa reppuselässä. kettu alkaa heti kohta luritellarenkutusta sairastervettä kantaa, vähämieli veitikka kun karhu lopulta saa sanoista selvää ja närkästyy,kettu luikkii pakoon. ja siinäse.
Mikä se opetus on? että älä tarjoa apua, sinua huijataan vai huijata saa,kun han joksee nopeammin kuin huijattava.
b.Korvakorvan Laulupurkki. Hannele Huovi
c.Pikku Papun Laulunuotit. Liisa Kallio

4-6v
a. Mosaiikkitarrakirjat opettavat tarkkaavaisuutta ja luovuuttatunnet mosaiikkitarrat herättavät taideteteokset henkiin. Summanmutikka-puuhakirjojen parissa lapsi saa oppimisen elämyksiä kotona ja vapaa-ajalla.
Pikku treeni-ja treeni-sarjan puuhavihkot tarjoavat mahdolilisuuden harjoittaa esikoulussa opetettavia asioita myos kotona.
Tieto ja taito-kirjat ovat kouluikaisten oma tietoa ja puuhaa yhdistävä sarja. Sarjassa asiantuntijat kertovat lapselle sopivalla tavalla omasta aiheestaan,ja uutta tietoa savelletaan myos taittoyen suuntaan.
b. Pyyhittävät lomapuuhat. Kirsteen Robson
c. Erityisen suuri puuhakirja.kirsteen Rosbsan, Simon tudhope.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti